Over Progresse

Over

Wie zit er eigenlijk achter Progresse?

Dat ben ik, Kenny Van Elzen, francofiel in hart en ziel! In het dagelijks leven geef ik les aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Ik leer bachelorstudenten bedrijfsmanagement hoe ze moeten communiceren in het Frans binnen een professionele context. Lesgeven is voor mij veel meer dan alleen maar mijn werk. Frans is mijn moedertaal, mijn passie, mijn roeping.

Als jouw toekomstige taaltrainer zal ik er alles aan doen om mijn liefde voor de Franse taal aan jou door te geven. Dat doe ik met mijn enthousiasme en met mijn creatieve aanpak. Ik zal hard voor je werken en zo dicht mogelijk bij je staan om vanuit jouw perspectief naar de leerstof te kijken en zo te achterhalen waar jij moeilijkheden ondervindt.

Anders gezegd: ik ‘bonjour’ je helemaal naar de top van je capaciteiten.

Wil jij je medewerkers beter Frans laten spreken en/of schrijven? Of wil je je eigen taalniveau opkrikken? Samen bereiken we al je doelen!

Taaltrainer en taalcoach Frans

Coaching Roadmap

Benieuwd naar hoe dat juist in zijn werk gaat, zo’n taaltraining? Ontdek hieronder het stappenplan van Progresse!

Gratis intakegesprek

Bij Progresse is het belangrijk dat je traject volgt dat op jouw behoeften is afgestemd.

01

Taaltest

Niet iedereen start op hetzelfde niveau. Daarom neem ik na ons intakegesprek een taaltest af om jouw taalprofiel in kaart te brengen.

02

Taaltraining

Na de taaltest begint het grote werk: de taaltraining zelf. Afhankelijk van jouw traject komen er andere onderwerpen aan bod. Één ding is zeker: jouw Frans wordt flink opgeblonken.

03

Feedback & bijsturing

Op het einde van de cursus is jouw Frans ongetwijfeld iets om mee op te scheppen bij je collega's. Wens je extra workshops (over andere topics)? Dat kan!

04

Beter Frans leren? Dat begint bij Progresse. Dankzij meerdere opleidingen en workshops kies je zelf het traject dat het beste bij je past. À vos marques, prêts, partez!

Trajecten

Niet iedereen start op hetzelfde niveau. Daarom biedt Progresse meerdere trainingen aan, volledig op maat van jouw behoefte.

Meer informatie over de verschillende cursussen.

Contact

Klaar om erin te vliegen? Leg een gratis intakegesprek vast en neem contact op!

Over progresse

Meer weten over jouw taaltrainer? Ontdek hier het verhaal achter Progresse!

Volg Progresse

Powered by BRUTAAL.